Skijaški klub Carving je osnovan 1970-tih godina na samim počecima organiziranja skijaških klubova na našim prostorima. Tijekom godina klub je mijenjao svoje nazive da bi 2005. godine dobio svoj današnji naziv, Skijaški klub Carving.

Skijaški klub Carving čine učitelji, članovi Hrvatskog i Slovenskog zbora učitelja i trenera skijanja, koji prenose svoja znanja i tehniku sadašnjim i budućim skijašima te svojim radom doprinose promicanju i populariziranju skijanja. Učitelji su educirani od strane Hrvatskog i Slovenskog skijaškog saveza te redovito usavršavaju svoje znanje kroz različite seminare koji prate sve novine u razvoju tehnike skijanja.

U svojem dosadašnjem radu, uz samu školu skijanja i vrtića na snijegu za sadašnje i buduće članove kluba organizirali smo različita takmičenja za polaznike škole skijanja te i za sve prijatelje škole na Platku, druženja i suradnju sa drugim skijaškim klubovima, promocije UPS tehnike učenja skijanja, promociju Rossignol skijaške opreme, pripremne tečajeve za polaganje ispita za učitelje skijanja kao i druženja i promociju samoga skijanja.

Nadamo se da ćemo i nadalje svojim radom pomoći u stasanju novih skijaških naraštaja i pružiti Vam još mnogo nezaboravnih i zabavnih trenutaka na snijegu.

škola-skijanja-carving-skijaški-klub-carving-7

Rezerviraj termin

Škola skijanja za naše članove
Online rezervacija

Saznaj više

Newsletter

Saznajte novosti o događanjima i programu našeg kluba, prijavite se na naš newsletter, biti ćemo kratki!

Prijavi se