Ova izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka definira koje osobne podatke će Skijaški klub Carving, kao vlasnik internet stranice www.carving.hr prikupljati od posjetitelja dok koriste ove internetske stranice i na koji način će ih koristiti.
Skijaški klub Carving poštuje privatnost svih korisnika prilikom posjeta i korištenja ove internet stranice, te posvećuje punu pažnju zaštiti osobnih podataka istih.
Molimo vas da ovu izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke. Također vas molimo da ovu izjavu povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.

Voditelj obrade podataka

Skijaški klub Carving
Davorina Trinajstića 2
51410 Opatija
OIB 75047085213

Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka

Skijaški klub Carving
Email: info@carving.hr

Kada i kako prikupljamo osobne podatke

Prilikom pregledavanja naše internetske stranice ne prikupljamo podatke koji bi omogućili osobnu identifikaciju te je pregledavanje anonimno. Osobne podatke prikupljamo samo onda kada nam ih dobrovoljno pošaljete prilikom online rezervacije termina za školu skijanja, slanja upita na našu email adresu ili ispunjavanja prijave za primanje newslettera.

Koje osobne podatke prikupljamo

Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom online rezervacije termina za školu skijanju su: ime i prezime polaznika, godina rođenja polaznika, adresa e-pošte i broj mobitela.
Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom slanja upita na našu email adresu su: ime i prezime i adresa e-pošte.
Osobni podaci koje se prikupljaju prilikom ispunjavanja prijave za primanje newsletter-a su: adresa e-pošte

Prijava na newsletter – uvjeti korištenja osobnih podataka

Kod prijave na naš newsletter prikupljamo i obrađujemo vaše osobne podatke, sukladno Uredbi o zaštiti osobnih podataka, te tu svrhu prikupljamo i obrađujemo podatake o vašoj email adresi.
Vašu email adresu prikupljamo i obrađujemo na temelju privole koju ste na dobrovoljno dali prilikom prijave na newsletter, u svrhu koja je izričito navedena u privoli, u ovom slučaju za svrhu slanja newslettera.
Skijaški klub Carving koristi MailChimp kao platformu za automatizaciju prijave. Klikom na gumb “PRIJAVITE SE” pristajete da se vaša email adresa spremi u MailChimp bazu podataka na njihovom web poslužitelju kako bi bila procesirana u skladu s njihovim pravilima privatnosti i uvjetima korištenja.
Vaše email adresu čuvamo i koristimo sve do vaše odjave ili do datuma postojanja ove internet stranice.
Prestanak korištenja vaše email adrese u svrhu slanja newslettera možete zatražiti Odjavom, koja vam je omogućena jednostavnim klikom na link “ODJAVI SE SA LISTE” u podnožju newslettera kojeg zaprimite od Skijaškog kluba Carving ili nas možete kontaktirati na našu email adresu info@carving.hr.
Vašu email adresu možete izmjeniti u bilo koje doba jednostavnim klikom na link “AŽURIRAJTE SVOJE PODATKE” u podnožju newslettera kojeg zaprimite od Skijaškog kluba Carving.
Također imate pravo na pristup vašim osobnim podacima, pravo ispravka ili dopune podataka, pravo na povlačenje privole, pravo na brisanje podataka, pravo na ograničavanje obrade i pravo na podnošenja prigovora nadzornom tijelu.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Gore navedene osobne podatke prikupljamo isključivo za svrhe za koju su prikupljeni, kako slijedi:
– za rezervaciju termina i upis u školu skijanja
– za odgovaranju na vaše upite putem naše email adrese
– radi povremenog slanja elektroničkih poruka u obliku newslettera kako bi vas, uz vašu privolu obavijestili o novostima i aktivnostima našeg skijaškog kluba

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje svrhe za koji su prikupljeni. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Skijaški klub Carving zaštićuje osobne podatke korisnika tako sa poduzima sve raspoložive tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. Skijaški klub Carving zaštićuje osobne podatke na računalnim poslužiteljima u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, korištenja ili odavanja.

Koja su vaša prava povezana s obradom osobnih podataka

U odnosu na sve vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni, vi imate pravo na pristup vašim osobnim podacima, pravo ispravka ili dopune podataka, pravo na brisanje podataka, pravo na ograničavanje obrade i pravo na podnošenja prigovora nadzornom tijelu u vezi obrade osobnih podataka (Agencija za zaštitu osobnih podataka) sve u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.
Možete u svako doba, uz obaveznu identifikaciju, zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili putem upita na email adresu info@carving.hr ili poštom na adresu Skijaški klub Carving, Davorina Trinajstića 2, 51410 Opatija.

Linkovi na druge internet stranice

Na internetskoj stranici Carving.hr mogu se nalaziti poveznice na druge internetske stranice trećih koje nisu povezane sa Skijaškim klubom Carving. Korištenjem poveznica na navedene stranice trećih ne podrazumijeva jamstvo za te stranice niti je Skijaški klub Carving odgovoran za sadržaj, privatnost ili sigurnost bilo kojih vanjskih stranica. Korištenje poveznica na bilo koje vanjske stranice ili stranice trećih je na vlastitu odgovornost.

Linkovi na stranice društvenih mreža

Na internetskoj stranici Carving.hr mogu se nalaziti i poveznice na stranice društvenih mreža. Te poveznice služe kako bi korisnik jednostavno pristupio profilima Skijaški klub Carving na društvenim mrežama. Ove stranice trećih strana nisu upravljane od strane Skijaški kluba Carving. Korištenjem poveznica na navedene stranice društvenih mreža je na vlastitu odgovornost, te vas molimo da pročitate pravila o zaštiti podataka određenog davatelja usluga. Skijaški klub Carving nema utjecaj na obradu ili korištenje vaših osobnih podataka od bilo koje treće strane i odgovoran je samo za sadržaj koji sam proizvede na stranicama trećih strana.