škola-skijanja-kronplatz-skijaški-klub-carving

Program škole skijanja Kronplatz

Škola skijanja na Kronplatzu traje 6 dana u tjednu. Škola počinje u 10.00 sati ujutro i završava u 13.00 sati.

Termini škole skijanja:
06.01. – 13.01.2018. godine
13.01. – 20.01.2018. godine

Kontakt telefoni:
Željko Ružić  +385 91 5421 010
Davor Ružić  +385 98 254 419
Kontakt email: kron@carving.hr

Za sve polaznike škole skijanja predzadnji dan škole skijanja organiziramo natjecanje. Po završetku natjecanja proglasiti ćemo najuspješnije i podijeliti im nagrade, a ostalima prigodna priznanja.

Početnicima koji na najučinkovitiji način žele naučiti skijanje u kratkom vremenu, te iskusnim skijašima koji žele usavršiti svoj stil i imati koristi od višegodišnjih iskustava naših učitelja skijanja, nudimo privatne sate skijanja koje se temelje na vašim sposobnostima skijanja i osobnim potrebama.

U suradnji sa našim partnerom Rentaski Giggeralm na Kronplatzu polaznici naše škole ostvaruju poseban popust na ski rent, servis i depot.

giggeralm-kronplatz-skirent
giggeralm-kronplatz-skidepot
Rezerviraj termin za školu skijanja

Ukratko o Kronplatz-u

Kronplatz (Plan de Corones) je tradicionalno najomiljenije talijansko skijalište hrvatskih skijašica i skijaša. Smješteno u prekrasnoj dolini Pustertal, mnogi smatraju da je Kronplatz skijalište broj jedan na području Južnom Tirola, pa i šire.
Ako ste ljubitelja dobrog skijanja, odlično uređenih staza koje su pogodne za izvrsne skijaše kao i za one manje iskusne, bogate gastronomske ponude, dobrog shopinga i vrhunskog provoda u apres-ski, klubovima i pubovima, onda je Kronplatz pravo odredište za vaše zimske praznike.

Kratki info o skijalištu:
119 kilometara staza
32 najsuvremenija lifta
snowpark
kids safety park
40 ugostiteljska objekta uz staze
noćno skijanje