škola-skijanja-folgaria-skijaški-klub-carving

Program škole skijanja Folgaria

Škola skijanja u Folgariji traje 6 dana u tjednu. Škola počinje u 10.00 sati ujutro i završava u 13.00 sati.

Termini škole skijanja:
07.01. – 14.01.2018. godine

Kontakt telefon:
Mateo  +385 98 9039 998
Kontakt email: folgaria@carving.hr

Za sve polaznike škole skijanja predzadnji dan škole skijanja organiziramo natjecanje. Po završetku natjecanja proglasiti ćemo najuspješnije i podijeliti im nagrade, a ostalima prigodna priznanja.

Početnicima koji na najučinkovitiji način žele naučiti skijanje u kratkom vremenu, te iskusnim skijašima koji žele usavršiti svoj stil i imati koristi od višegodišnjih iskustava naših učitelja skijanja, nudimo privatne sate skijanja koje se temelje na vašim sposobnostima skijanja i osobnim potrebama.

Rezerviraj termin za školu skijanja

Ukratko o Folgariji

Kompleks skijališta Folgaria je jedno od najvažnijih skijališta u jugoistočnom Trentinu, te ima dugu tradiciju skijanja, budući da je ovdje izgrađen prvi ski lift u Italiji, tridesetih godina prošlog stoljeća.
Sa samo jednom “crnom” stazom, ovo skijalište je idealno za djecu i za one koji su tek počeli skijati. Osim u skijanju, možete uživati u hodanju u snijegu sa krpljima, vožnji na “snow fat bike”, vožnji sanjkama koje vuku psi i klizanju, te u raznim restoranima, barovima, klubovima i wellness centrima. Zato je Folgaria već dulji niz godina popularna obiteljska destinacija hrvatskih skijaša.

Kratki info o skijalištu:
104 kilometara staza
22 najsuvremenija lifta
snowpark
baby park
sanjkalište sa vučnicom
ugostiteljski objekti uz staze