škola-skijanja-andalo-skijaški-klub-carving

Program škole skijanja Andalo

Škola skijanja u Andalu traje 6 dana u tjednu. Škola počinje u 10.00 sati ujutro i završava u 13.00 sati.

Termini škole skijanja:
06.01. – 13.01.2018. godine
13.01. – 20.01.2018. godine

Kontakt telefon:
Tomas Hrvatin  +385 98 328 951
Kontakt email: andalo@carving.hr

Za sve polaznike škole skijanja predzadnji dan škole skijanja organiziramo natjecanje. Po završetku natjecanja proglasiti ćemo najuspješnije i podijeliti im nagrade, a ostalima prigodna priznanja.

Početnicima koji na najučinkovitiji način žele naučiti skijanje u kratkom vremenu, te iskusnim skijašima koji žele usavršiti svoj stil i imati koristi od višegodišnjih iskustava naših učitelja skijanja, nudimo privatne sate skijanja koje se temelje na vašim sposobnostima skijanja i osobnim potrebama.

Rezerviraj termin za školu skijanja

Ukratko o Andalu

Visoravan Paganella, koji se nalazi u podnožju Dolomiti di Brenta, danas je pri vrhu u destinacijama zimske ponude Trentina. Skijaške staze su pogodne iskusnim i manje iskusnim skijašima, a velika prednost skijališta je što se u blizini centra Andala nalaze dvije žičare koje voze prema vrhu, te se staze spuštaju sve do samog mjesta.
Što se tiče gostoprimstva, ovo turističko područje nudi raznovrsnu hotelsku i gastronomsku ponudu, sadržaje za djecu, wellness centre, sportski centar, unutranje bazene, klizalište i mnogo drugo. Zato je ova zimska destinacija odličan izbor za obiteljske skijaške praznike.

Kratki info o skijalištu:
50 kilometara staza
17 najsuvremenija lifta
snowpark
ugostiteljski objekti uz staze
noćno skijanje